,

Autel XP400 PRO


690.00

Autel XP400 PRO Pajisja e programuesit kyç

Programuesi i çelësave dhe çipave Autel XP400 Pro, i pajtueshëm me IM508 dhe IM608, lexon/shkruan dhe mëson çelësat e automjetit.
Autel XP400 Pro mundëson programimin e çelësave infra të kuqe për automjetet Mercedes dhe çelësat IC Chip në automjetet e modelit të fundit Hyundai KIA.
XP400 kryen gjithashtu funksionet e të dhënave EEPROM të nevojshme për automjetet evropiane.
Autel XP400 Pro mbështet leximin/shkrimin e të dhënave të 3000 llojeve të çipave Plus (përfshirë EEPROM, ECU motori, MCU, IMMO ECU).

  • Autel XP400 Pro Programues i Avancuar Gjithë-në-Një kyç
  • Programuesi i çelësave dhe çipeve të Autel XP400 Pro lexon/shkruan dhe mëson çelësat e automjetit
  • Kryen funksionet e të dhënave EEPROM të nevojshme për automjetet evropiane
  • Mundëson programimin e çelësave infra të kuqe për automjetet Mercedes dhe çelësat e çipeve IC në automjetet e modelit të fundit Hyundai Kia
  • Mbështet leximin/shkrimin e të dhënave të 3000 llojeve të çipave Plus (përfshirë EEPROM, ECU motori, MCU, IMMO ECU)
  • E përputhshme me IM508 dhe IM608″

 

Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autel XP400 PRO”

There are no reviews yet.