,

Xhorse testus pulti

Availability:

Out of stock


48.00

Tester i frekuencës Xhorse VVDI XDRT20GL V2 mbështet 315 Mhz, 433 Mhz, 868 Mhz, 902 Mhz

Testuesi i frekuencës Xhorse VVDI XDRT20GL V2 Gama e testimit të frekuencës:

315Mhz/433Mhz/868Mhz/902Mhz
dhe brezat e tjerë kryesorë të frekuencës

Sinjali IMMO, zbulimi i sinjalit të dorezës së derës.
Zbulimi i sinjalit infra të kuqe.

Funksionet e testuesit të frekuencës Xhorse VVDI XDRT20GL V2 :

 

1. testues i frekuencës
2. Sinjali IMMO, zbulimi i sinjalit të dorezës së derës
3. Zbulimi i sinjalit infra të kuqe
Kursimi inteligjent i energjisë, jetëgjatësia më e gjatë e baterisë, funksioni i thithjes magnetike, më i përshtatshëm për t’u përdorur, i hollë dhe i vogël, më i lehtë për t’u bartur

 

 

Categories: ,