,

Vxdiag j2534


120.00

 • VCX është projektuar sipas standardeve më të fundit ndërkombëtare të automobilave. Ky nano VCX është i zbatueshëm për diagnostikimin dhe programimin OBD 2 të Toyota dhe Lexus
 • Mbështetni lidhjen USB dhe lidhjen WIFI, mbështesni versionin më të fundit të softuerit dhe jini të pajtueshëm me protokolle të shumta. Firmware mund të përditësohet dhe lidhet me softuerin diagnostikues Toyota (v18.00.008)
 • Sistemi operativ mbështet Windows XP/7/10 dhe softueri mbështet shumë gjuhë: kinezisht, anglisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, gjermanisht
 • Ju mund të shkarkoni vxmanager në internet, i cili mbështet përmirësimin e firmuerit, testimin e pajisjeve dhe rinisjen e pajisjeve
 • Ju lutemi na kontaktoni përmes qendrës së porosive nëse keni ndonjë problem me instalimin e softuerit

 

Si të përdorni VCX Nano?

Hapi 1: Ndërfaqja OBD2 lidhet me makinën dhe kablloja USB ose WIFI përdoret për të lidhur kompjuterin

Hapi 2: Hapni VX Manager për të kontrolluar nëse lidhja është e suksesshme. VX Manager mund të përdoret për përmirësimin e firmuerit

Hapi 3: Hapni softuerin diagnostik Toyota për të diagnostikuar dhe programuar automjetin.

VXDIGA VCX

Pse të zgjidhni – VXDiag VCX Nano për Toyota?

 1. Mbështetni softuerin Toyota
 2. Mbështetja e softuerit për shumë gjuhë: kinezisht, anglisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, gjermanisht, japonisht
 3. E përputhshme me protokollet e varieteteve.
 4. Madhësi e vogël, e lehtë për t’u mbajtur dhe e përshtatshme për t’u përdorur.
 5. Mbështet lidhjen me valë WIFI.
 6. Mbështet Toyota/Lexus nga viti 2005 deri në 2022
 7. Punon më shpejt se Mini VCI

 

Categories: ,