,

Otofix im2


2,700.00

Karakteristikat kryesore të instrumentit të programimit FOB OTOFIX IM2:

  • Programimi i avancuar i çelësave: Mbështet programimin e çelësit OBD të 80% të modeleve; mbulojnë më shumë se 95% të modeleve të zakonshme
  • Diagnostifikimi i të gjitha sistemeve: AutoVIN përdoret për të zbuluar automjetet për skanime të shpejta në të gjithë sistemin.
  • Mbështet leximin e kodit, kodin e fshirjes, informacionin ECU, të dhënat në kohë reale dhe testimin aktiv, etj., Të dhënat janë të sakta dhe gjithëpërfshirëse.
  • Shërbime të Avancuara: 40 modele + funksione të shërbimit të mirëmbajtjes.
  • Zgjidhjet në renë kompjuterike: Ekspert në distancë dhe menaxhimi i raporteve në internet

OTOFIX IM2: Masteri juaj i programimit IMMO & Key

√ Pa kufizim IP: ky programim ke.y për të gjitha makinat mund të përdoret në të gjitha vendet në tokë.
√ Përditësim 2-vjeçar i softuerit të lirë: merrni përditësimet më të fundit të softuerit për 2 vjet, pa pasur nevojë të paguani për rinovime të shtrenjta.
√ Mbulim i plotë IMMO: mbështet funksionet e imobilizatorit në mbi 80 marka dhe modele automjetesh në mbarë botën; 90% modele për programimin ke.y nëpërmjet OBD.
Modaliteti inteligjent dhe modaliteti ekspert: për mësimin e drejtuar/automatizuar të ke.y, ose mësimin e avancuar të ke.y me akses të shpejtë në funksionet e dëshiruara. Punoni me vetëbesim me çdo OEM dhe ke.ys dhe fobs pas tregtimit.
√ Programimi i avancuar i çelësave: qasja në PIN/CS (të gjitha ke.y të humbura), gjenerimi i ke.y, mësimi ke.y, mësimi dhe aktivizimi në distancë; gjithçka është bërë e lehtë.
√ IMMO i avancuar: rivendosja/përshtatja e IMMO ECU; Rifreskimi/kodimi i IMMO ECU; Rivendosja e IMMO; Rezervimi i të dhënave IMMO ECU me memorie 64 GB; të gjitha janë lehtësisht të arritshme.
√ Programimi i çipave XP1 Pro: Lexoni/shkruani të dhënat e transponderit, të dhënat ECU/MCU/EEPROM (p.sh. çipi i enkriptimit 9S12), karta IC, zbulimi i frekuencës në distancë; nëse keni nevojë për aftësi shkrimi ose enkriptimi për leximin e çipit.
√ Operacione të përmirësuara: mund të ekzekutojë mësimin dhe përshtatjen e ke.y për BM.W FEM/BDC; gjeneroni ke.ys IR për Benz; shtoni ke.y për VW/Audi III/IV/V AKL; të bëjë ndryshime transponderësh për VW dhe Audi MQB; lexoni PIN/CS për Audi Q5/A4/A5 2015-2017; dhe shumë të tjera. (Shihni detajet në faqe)
√ Udhëzues i integruar i bazës së të dhënave: jepni numrin e çipit, frekuencën e ke.y, llojin ke.y dhe numrin maksimal të ke.y të mbështetur nga automjeti, ndërsa ke.y programon në një automjet të panjohur.
√ Zgjeroni veçoritë me përshtatësin e programimit të çelësit G-Box2 dhe Emulatorin e çelësit inteligjent APB112 (opsionale).

Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Otofix im2”

There are no reviews yet.