,

Autel Otofix diagnoz


590.00

OTOFIX D1 Lite është një mjet i fuqishëm diagnostikues që ofron zgjidhje me një ndalesë kur çiftohet me aplikacionin e bazuar në renë kompjuterike OTOFIX në telefonin ose tabletin tuaj. Nuk do t’ju duhet kurrë të pyesni veten se çfarë do të thotë drita e kontrollit të motorit kur keni aftësinë për të ekzekutuar diagnostikimin e plotë të sistemeve, funksionet e shërbimit gjithëpërfshirës dhe analizën e diagnozës së shkallës së shitësve dhe kodit të problemeve diagnostikuese (DTC).

Plus, me fuqinë e shërbimeve cloud OTOFIX pas tij, D1 Lite do t’ju mbajë në krye të të gjitha problemeve dhe rregullimeve më të fundit për një shumëllojshmëri të gjerë të markave dhe modeleve të njohura të automjeteve. Vendosni fuqinë e një garazhi profesional në dorën tuaj me OTOFIX D1 Lite.

Diagnostifikimi i nivelit OE:

1.Diagnozë e fuqishme dhe e shpejtë për të gjitha sistemet e automjeteve
2.Identifikimi i shpejtë i automjetit duke përdorur teknologjinë AutoVIN
3. Mbështet informacionin e ECU, kodet e leximit/fshirjes dhe të dhënave të drejtpërdrejta

Karakteristikat kryesore:

1.Lexoni/pastroni kodet për të gjitha sistemet e disponueshme. Shfaq të dhëna të drejtpërdrejta në tekst, grafik dhe analog për rishikim të lehtë të të dhënave
2. Teknologjia AutoVIN identifikon automatikisht informacionin e markës, modelit dhe vitit të automjetit në asnjë kohë
3. Mbështet diagnostikimin e baterisë me testuesin inteligjent të baterisë BT1 Lite (blerë veçmas)

Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autel Otofix diagnoz”

There are no reviews yet.