,

Konvertus nga 24v ne 12v


29.00

Veçori:

1. Kabllo përshtatës profesionale 12V në 24V, e lehtë dhe e lëvizshme, e cila është e lehtë për t’u bartur.

2. Mund të punohet për X431 Easydiag2.0 / 3.0 GOLO, i përshtatshëm për ju për të diagnostikuar automjetin.

3. Ky përshtatës mund të ndryshojë pajisjen tjetër në 24V, e cila ka aplikim të gjerë, praktik për t’u përdorur.

4. Bërë nga materiali PVC me cilësi të lartë, i fortë, rezistencë e fortë në tërheqje, jo e lehtë për t’u thyer, e qëndrueshme për t’u përdorur.

5. Pajisje të shkëlqyera për riparimin e makinave për t’ju ndihmuar të përfundoni me lehtësi punën e riparimit dhe diagnostikimit.

 

Specifikim:

Gjendja: E re

Lloji i artikullit: Kabllo përshtatës kamioni

Materiali: PVC

Ngjyra: E zezë

Aplikimi: për X431 Easydiag2.0/3.0 Golo Carcare

 

Categories: ,