Përshtatës programimi kyç Autel G-BOX2 për automjetet Mercedes dhe BMW Punon me IM508 , IM608 & OTOFIX IM1

Autel G-BOX2 është një përshtatës i përputhshëm me tabletët IM508 të Autel (me blerjen e programuesit XP400) dhe IM608 Key Programming që nuk mund të ndihmojnë në çelësat e programimit për Mercedes DAS3 CAN EIS/EXS është një situatë e humbur të GJITHA çelësat.
G-Box2 gjithashtu mbështet leximin dhe shkrimin DME/DDE ISN në modalitetin e nisjes në automjetet e aplikueshme BMW.
Metoda e stolit mbështetet gjithashtu. Të gjithë llogaritjet e fjalëkalimit të humbur të çelësave janë 4 herë në 8 herë më të shpejta.
Për më tepër, sasia e futjeve dhe heqjeve të EIS-ve W216 dhe W164 pas vitit 2009 është reduktuar në zero, duke thjeshtuar shumë hapat e funksionimit.
Shpesh përdoret në modalitetin e nisjes ose metodën e stolit. G-BOX2 duhet të përdoret me Autel IM508 ose IM608 për performancë të besueshme.

 • Adapter programimi i çelësave Autel G-BOX2
 • Aksesori i tabletit për programim kyç MaxiIM i përdorur me XP400
 • Humbën të gjithë çelësat e Mercedes-Benz, kalkulim më i shpejtë i fjalëkalimit
 • Mercedes-Benz të gjithë çelësat e humbur, nuk ka më futje dhe heqje të përsëritura të simulatorit IR
 • Mercedes-Benz humbasin të gjithë çelësat, mund të programohen në automjet pa hequr EIS
 • BMW DME/DDE ISN Leximi dhe shkrimi në modalitetin e nisjes ose metodën e stolit
 • Përmban të gjitha lidhjet duke përfshirë kabllot, lidhësin e siguresave dhe lidhësit e linjës CAN

Pikat kryesore të përshtatësit të programuesit Autel G-BOX 2:

 • Përshtatësi Autel G-Box2 mund të punojë në automjetet Mercedes-Benz me DAS3 CAN EIS/EZS në AKL.
 • Krahasoni me përshtatësin tjetër Adaptori Autel G-Box2 është më efektiv për leximin e të dhënave ECU nga W204 dhe W207 EIS.
 • Përshtatësi AUTEL G-BOX2 mund të mbështesë leximin BMW DME të humbur të të gjitha çelësave të Mercedes.
 • Përdorimi i përshtatësit AUTEL G-BOX2 me Autel MaxiIM IM608, IM508 dhe Auro IM600.
 • Adapteri Autel G-Box2 është projektuar posaçërisht për automjetet Mercedez-Benz me DAS3 CAN EIS/EZS në AKL.
 • Ndihmon në zvogëlimin e kohës për leximin e të dhënave të ECU nga W204 dhe W207 EIS me mbi 85%.

Karakteristikat kryesore të përshtatësit të programuesit Autel G BOX 2:

 • Mbështet Mercedes Benz të humbur të gjithë çelësat, llogarit më shpejt fjalëkalimin
 • Mbështet IM608 ose IM508 me XP400
 • Përdoret për llogaritjen më të shpejtë të të dhënave ECU të Mercedes dhe fjalëkalimit EIS
 • Mercedes DAS3 mund të humbasin të gjithë çelësat EIS/EZS
 • Redukton kohën e leximit të të dhënave W204 ECU & W207 EIS me mbi 85%
 • Nuk ka nevojë të hiqni dhe rifusni çelësin për W221 & W164 pas modeleve 2009
 • Mund të lexojë dhe të shkruajë BMW DME/DDE ISN në modalitetin e nisjes
 • E përputhshme me Auro IM600 & Auro IM100 me XP400
Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “G-box”

There are no reviews yet.