,

Elv emulator bllokus timoni


20.00

Emulator Mercedes Benz – Emulator i bllokimit të drejtimit ESL ELV për W204 W207 W212 (Kutia e re me një prizë) Kërkohet programimi me tingullin e kyçjes


Përshkrimi i produktit Emulator Mercedes Benz:

Emulator i ri i bllokimit të drejtimit Mercedes Benz ESL ELV për W204 W207 W212 Kuti e re me një prizë

Ky produkt me peshë: 40g

Karakteristikat e emulatorit Mercedes Benz:

Gjendja : E re

Përmbledhje e bllokimit elektronik të timonit Mercedes Esl Elv:

Gabimi fatal i bllokimit të timonit Mercedes W204 mund të jetë një nga problemet më të shpeshta në sistemin e nisjes së Mercedes Benz për Mercedes W204, W207 dhe W212 Nga 2007 deri në 2014.

Tregtari i Mercedes Benz duhet të porosisë njësinë e re të bllokimit të timonit dhe ta programojë atë që është thjesht një sasi e tepërt e kushtueshme dhe e nevojshme gjatë pritjes.

Duke përdorur këtë emulator Mercedes Benz Elv, ju do ta programoni drejtpërdrejt dhe do ta riprogramoni në automjete të tjera pasi të keni nevojë.

Emulatori i bllokimit të drejtimit të Mercedesit do ta bëjë punën tuaj më të lehtë dhe më të shpejtë, Bypass-i i Mercedes W204 Esl nuk ishte kurrë aq i lehtë, duke përdorur emulatorin W204 Mercedes është më i sigurt dhe më i qëndrueshëm se riparimi Mercedes W204 Elv pasi nuk do të keni asnjë problem Mercedes W204 Esl

Sjellja e emulatorit Mercedes W204 Esl:

 1. Sjellja LED:
  • LED jeshile: SCL është i shkyçur
  • LED i kuq: SCL është i kyçur
 2. Sjellja e zërit:
  • Tingulli i zhbllokimit luhet kur SCL është i shkyçur

Karakteristikat kryesore të Emulatorit Mercedes W204 Esl:

 • Emulatori i bllokimit të drejtimit Mercedes W204 është shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur
 • Mercedes W204 Elv Steering Emulator Mbështet shumicën e llojeve të pajisjeve programuese kryesore Mercedes
 • Emulatori Mercedes W204 Riprogramohet shpesh disa herë
 • Mercedes W212 Elv Emulator Light ju ndihmon të kuptoni statusin e programimit Elv

Instalimi i emulatorit Mercedes W207:

 1. Hiqeni telin Elv nga njësia e bllokimit të drejtimit të makinës
 2. Nëse drejtimi i automjetit Loch është në modalitetin e kyçjes, bllokimi i drejtimit duhet të jetë larg nga makina
 3. Llogaritni fjalëkalimin Mercedes Eis duke përdorur programuesin kyç të Mercedes
 4. Programimi i emulatorit Mercedes Esl duhet të bëhet duke përdorur pajisjen programuese kryesore Mercedes
 5. Lidhni emulatorin Mercedes Elv me makinën dhe nisni makinën.

Emulatori i bllokimit të drejtimit të Mercedes C Class është i riprogramueshëm dhe duhet të ripërdoret përsëri pas programimit.
Mercedes Steering Lock Emulator Sjellja e dritës.
Pasi të keni programuar Elv Emulator Mercedes dhe ta lidhni atë me makinën ose me kabllot e testimit, futni çelësin e makinës në çelës.

 • Nëse drita e Emulatorit Elv Mercedes Benz kthehet në jeshile, kjo do të thotë se programimi është përfunduar në mënyrë të përsosur, dhe kështu, makina është gati të fillojë
 • Nëse drita e emulatorit Mercedes Eis kthehet në të kuqe, kjo do të thotë që procedurat e programimit nuk janë kryer mirë ose çelësi që po përdorni nuk i përket të njëjtit Eis / Ezs
 • Nëse drita Mercedes Elv Emulator W204 nuk ndizet, nuk do të dëshironit të shihni fuqinë, disponueshmërinë e makinës ose kabllot

Emulatori i bllokimit të drejtimit Mercedes Benz i mbështetur Eis / Ezs

 • Elv Emulator Mercedes W204 Eis
 • Elv Emulator Mercedes W207 Eis
 • Elv Emulator Mercedes W212 Eis me bllokues drejtues
Categories: ,