,

Autel IMKPA Kit per XP400P


240.00

IMKPA është një komplet i përshtatësve kryesorë të programimit

IMKPA është një komplet i përshtatësve të programimit kyç, i pajtueshëm me programuesin e çelësave dhe çipeve XP400Pro.
Përfshin 12 përshtatës për XP400Pro që mundësojnë Leximin/Shkruaj/Fshirjen për të dhënat e Mercedes Benz ESL_W209 / W906, Mësimi kryesor i Mercedes Benz NEC, Mësimi i çelësave BMW EWS3.
Zhbllokimi i çelësave Volkswagen/AUDI/BMW/Benz.
E përputhshme me IM608 dhe IM508 me XP400Pro.

  • Kompleti i përshtatësve të programimit të çelësave MaxiIM
  • Përfshin 12 përshtatës, të pajtueshëm me XP400Pro
  • Aktivizon leximin/shkrimin/fshirjen në të dhënat e Mercedes Benz ESL_W209 / W906
  • Aktivizon Mercedes Benz OE NEC Key Learning
  • Aktivizon BMW EWS3 Key Learning
  • Aktivizon shkyçjen e çelësit të Volkswagen/AUDI/BMW/Mercedes Benz
  • E përputhshme me tabletin IM608 dhe tabletin IM508 me XP400Pro
Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autel IMKPA Kit per XP400P”

There are no reviews yet.