-21%
,

Autel IM508 + XP400pro


1,900.00 2,400.00

Mjeti kryesor i programimit të Autel  IM508

IM508 është një imobilizues i shpejtë, i lehtë për t’u përdorur dhe ultraportativ dhe një pajisje programimi kyçe.
Tableti me ekran me prekje me bazë Android përmban një procesor të fuqishëm me katër bërthama, dizajn intuitiv dhe një ndërfaqe të drejtpërdrejtë.
E pajisur me programuesin kyç XP200.

IM508 është në gjendje të ofrojë funksione të jashtëzakonshme shërbimi për sistemin e imobilizatorit.
Së bashku me aftësinë për të diagnostikuar shpejt të gjitha modulet e shumicës së markave dhe modeleve në treg, IM508 ju ofron funksione speciale superiore.

Karakteristikat e pajisjes së mjetit kryesor të programimit të shërbimit Autel MaxiIM IM508:

 • Shton funksionin e gjenerimit të çelësave universal
 • Procesor i fuqishëm Cortex-A9
 • Ekran me prekje kapacitore LCD 7” 1024×600
 • Memorie e brendshme e besueshme 32 GB
 • Sistemi operativ Android për nisje të shpejtë dhe multitasking
 • Kombinim i fuqishëm i programimit kyç/të gjithë diagnostifikimit të sistemit/shërbimeve të avancuara të mirëmbajtjes
 • Modaliteti i zgjuar për mësimin e udhëzuar dhe të automatizuar të çelësave
 • Modaliteti ekspert për mësimin e avancuar të çelësave
 • Lexoni PIN/CS (të gjithë çelësat humbën), gjenerimi i çelësave, mësimi i çelësave, mësimi në distancë
 • Rivendosja/përshtatja e IMMO ECU, rifreskimi/kodimi
 • Transpronder read/write, EEPROM/MCU read/write
 • Diagnostifikim i fuqishëm i nivelit OE për më shumë se 80 marka dhe modele amerikane, aziatike dhe evropiane
 • Shërbime të avancuara të mirëmbajtjes duke përfshirë EPB, DPF, SAS, rivendosjen e vajit, BMS dhe rimësimin e ID-së së sensorit TPMS

 

Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autel IM508 + XP400pro”

There are no reviews yet.