,

AUTEL APB112


149.00

Emulator i çelësave inteligjentë të Autel APB112
Emulatori i çelësit inteligjent Autel APB112 ka për qëllim të mbledhë informacionin e dërguar nga spiralja e induksionit, duke arritur të identifikojë problemet e spirales së induksionit dhe të deshifrojë informacionin e çipit të çelësit të automjetit.
Ai gjithashtu mund të imitojë çipin e çelësit të automjetit.

Emuluesi i çelësave inteligjentë të Autel APB112:
1.Suporton 46, 4D mbledhjen e të dhënave
2.Suporton 46 Smart Key Password Calculation
3.Suporton 46 Chip Emulation
4.Mbështet Toyota4D (94/D4, 98) Emulation Smart Key
5. Mbështet Emulimin e çelësave inteligjentë të Toyota H (88/A8, A9, 30)

Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “AUTEL APB112”

There are no reviews yet.